tirsdag, maj 28, 2013

Hygge

0 kommentarer til mine indlæg
Der hygges på alle fronter efter endnu en arbejdsdag.
Tenna og Hamilton har indtaget sofaen. Tenna stadig i arbejdstøj.
 
 
Aftenkaffen er drukket og det blev til kiks med chokolade som det søde indslag. Ikke meget - men det er oftest at vi intet får til kaffen.
 
 
Der er for mit vedkommende kun en arbejdsdag tilbage denne uge :-) jeg skal nemlig på årets tøsetur denne weekend......
Vi har lejet en hytte på Nordstand camping i Nykøbing Sjælland og det er en tradition vi tager dertil. Har lige hørt vejrudsigten og det skulle blive godt vejr - solskin, så ture på standen bliver det helt sikkert. Vi skal selvfølgelig også shoppe i Nykøbing og spise dejlig frokost.
 
Men inden da onsdags arbejde
 til lysbehandlinger onsdag og torsdag
køre for Tenna torsdag
fylde køleskabet til dem som må blive hjemme
og ikke mindst pakke weekend tasken
 

Må din weekend også byde på gode oplevelser

jeg er næsten klar :-)
 

søndag, maj 12, 2013

Thju-hej hvor tiden flyver afsted

1 kommentarer til mine indlæg
Weekenderne her i maj er fyldt med fejring af mærkedag rundt blandt familie og venner - der har været sølvbryllup, fødselsdag osv. næste weekend byder på pinsefrokost og livsstilmesse på Ledreborg, der rundes af med årets tøsetur de sidste maj dage og lidt af starten på juni.

 Men det bliver da også til lidt udendørssysler - jeg er ved at have styr på krukker osv. på havesiden, er da også lidt i gang i gårdspladsen. Men der skal lige slettes spor fra vintermånederne..........
I da fik vi besøg af færinger (veninden og søster Berit) dejligt at se Berit for der går jo nogle år mellem vi ses.

 Så i dag bagte jeg æble-marcipantærte med råcreme/cremefraiche - super dejlig kan varmt anbefales den er fra en af Amobøgerne (nr.3)
http://www.amo.dk/
Det er ellers ikke så let at finde på bagværk for mig..... jeg er ikke den store kage-bager. Men Amo opskrifterne er jo gennemprøvet i gennem mange år. Så det er et sikkert valg - sådan næsten :-0 Men bare jeg følger opskriften nøje (alle målene) så går det ok.
Kagen var da også en succes.

 I går fandt jeg jordbær i et supermarked, de var lækre store og pæne, så de blev serveret til kagen, der var da heller ikke så meget tilbage - så det må da siges at være godt.


























Nu er de kørt afsted og der er atter ro i huset - Bent er i gang med sit projekt stengærde, som sikkert bliver fint. Han har været ned i stenbunken på marken og hente store sten med den lille gravemaskine.
Nu er han i gang med at bygge muren op - så nu vil jeg gå ud og se hans forhåbentlig fremskredne projekt.

Må alle få en vidunderlig aften :-)