mandag, juni 29, 2009

Er der nogen derude

0 kommentarer til mine indlæg
Jeg sidder og tænker er der mon nogen derude, som følger lidt med på denne blog ?

Jeg skriver ikke så tit, men det kan vel blive lidt mere med tiden. Når jeg læser med på andres blog, tænker jeg at det er bare med at sætte ord på hverdagen. Skrive lidt om hverdagens hændelser, sysler osv.

Jeg er praktikvejleder på en hjertemedcinsk afdeling og minder tit mine elever om at skrive log-bog, mon ikke dette med at skrive blog er lidt i den retning. Refleksion over hverdagens små og stor hændelser, tankerne der får frit løb og derefter sætte sig ned og skrive/sætte ord på.
Nogle elever vælger at skrive i dagbogsform, andre vil hellere beskrive en situation og reflektere over en del eller det hele. Tanken er lidt sjov - nogle har det svært med log-bog, andre finder det let.
Jeg husker tydeligt da jeg var under uddannelse, det var spændende at være reflekterende over en given situation. Den gang skrev vi opgaver, det var spændende og jeg blev helt "grebet" af emnet. Der var selvfølgelig også et vist pres, da opgaven skulle beståes.

Lommepenge

0 kommentarer til mine indlæg
Tenna er taget på den årlige koloni med fritidsklubben til Asnæs camping. Bent kørte hende afsted i morges til mødstedet ude i klubbe. "Har du husket alt badetøj, håndklæder, toiletsager osv." Men alt var i skønneste orden. Indtil klokken 14 hvor de var ankommet til bestemmelsesstedet og frøkenen opdagede at hun havde glemt lommepengene. Så hun ringede til mig på jobbet, men jeg kunne ikke hjælpe, "du må låne af de andre" sagde jeg. Heldigvis er alt betalt undtagen is, slik osv. Så hun klarer sig nok til torsdag.

Her er iøvrigt stille undtagen fra Nicks værelse hvor jeg kan høre musikken. Det er en smuk aften, sidder i udestuen med døren åben. Bent er ved at støbe ude ved laden og jeg drikker kaffe...... lad der blive flere af disse sommeraftner.

onsdag, juni 10, 2009

Skoleskift

0 kommentarer til mine indlæg
I aften var vi til møde på skolen Tenna skal gå på efter sommerferien, når børnene skal i 7. klasse skal de skifte til anden skole i området. De kommer fra 2 andre skole over til en større, hvor alle eleverne fordeles i 3 klasser.
Der virker til at blive en god klasse, der var allerede fra start en afslappet stemning blandt forældrerne. Jeg meldte mig som kontaktforældre sammen med 3 andre. Klasselæreren er en ung kvinde, som ingår i team med lidt ældre erfaren lærerinde. Det kan kun blive en fordel, især nu hvor hommonerne sikkert kommer til at flyde i stride strømme de næste år hos især vores unge piger.

tirsdag, juni 09, 2009

Heldigvis ikke på forsiden

0 kommentarer til mine indlæg
Uh - jeg var lidt nervøs for om vi kom på forsiden af lokalavisen i denne uge, men sådan gik det ikke. Så jeg var lettet. Men der er nok nogen der får sig et billigt grin, men så skulle de bare vide hvor sjovt vi havde det..... ved årets Open Air koncert grundlovsdag.


"Børnene synes, vi er pinlige, når vi vrikker røven til Nik & Jay..." - Hillerød Posten


Nu glæder vi os til tøseturen torsdag, som i år går til Karrebæksminde