tirsdag, april 29, 2008

Rejsen er bestilt

0 kommentarer til mine indlæg

Så er sommerferiens rejse til Færøerne bestilt. Vi skal 1 uge i selskab med Rannva, Ole og Sofia bo i Ommas (Rannvas mor)hus i Fuglefjord. Vi tager flyveren om lørdagen, det er ca 1½ times rejse, så vi bliver hentet i lufthavnen.
Denne gang skal vi ud og sejle imellem øerne med Rannvas bror, på fuglefjeldtur, til Olajfest (Færøernes nationalfest) osv. Inden vi tager hjem kommer Oles mor og Erik, så der kommer til at ske meget andet end da vi var afsted for 2 år siden.

fredag, april 18, 2008

Nattevagten

0 kommentarer til mine indlæg
Ja, så sidder man her kl 4.00 om natten, de fleste patienter sover. Hvor ville det være dejligt hvis man kunne lægge hovedet på sin pude og stoppe den dejlig varme dyne ned om sig, rigtig putte sig i dunene og vågne når man var udsovet til en dejlig dag uden nattevagt.
uhm - hvor jeg glæder mig.
Lige her midt på natten er vi nået til ulvetimen !
Men om 2 timer så går vi i gang med at gå vores morgenrunde, hvor patienterne skal have målt blodtryk osv.

torsdag, april 17, 2008

Yael Naim

0 kommentarer til mine indlæg
Hørte tilfældigvis denne sangerinde og syntes det var et smukt nummer.


<">

En lille film

0 kommentarer til mine indlæg
Se denne lille animationsfilm, første gang da jeg så den var jeg helt vildt med den, efterfølgende har jeg stødt på den flere gange og syntes den er skøn.
Men se selv......
">

tirsdag, april 15, 2008

Dagene bare går og går

0 kommentarer til mine indlæg
Det er snart lidt siden jeg har været inden og skrive lidt på bloggen.










Men vi har haft travlt i haven og med at ændre på terrassen, så den bliver klar til sommeren. Der mangler stadig mange ting der skal gøres før vi er helt klar i haven.
Jeg er også ved at forspirer frø, de vokser lystigt. Det er snart tid at de små planter skal over i lidt større potter. Det er dejligt at det hele gror. Ude i haven vælter det op af jorden også ukrudtet, Tenna har været flink til at hjælpe med havearbejdet

tirsdag, april 08, 2008

Min kogebog

0 kommentarer til mine indlæg
Jeg har lavet min egen "kogebog", hvor jeg samler alle opskrifterne som er værd at gemme, de er alle afprøvede og brugt mange gange gennem årerne. Nogle er brugt ofte, andre få gange, men vi har smagt og fundet dem OK.
Bogens opskrifter stammer helt tilbage fra 1987 og der kommer stadig flere til.... nogle sider er efterhånden blevet lidt plettede, det er sjov læsning for vi har også skrevet kommentarer efterhånden, det kan være fx Nicks favorit, hvem der var til middag og datoen eller hvem/hvor opskriften er fra og hvornår osv.

BananKage

0 kommentarer til mine indlæg
Kender I det man køber bananer, men når ikke at spise dem alle. De ligger og bliver mørke, smager ikke godt, der ingen der har lyst til dem ........ Men for nogle år siden fik jeg denne opskrift og så bliver selv mørke bananer spist.
Vi har opkaldt den efter hvem opskriften kommer fra.....

Naboens BananKage



3 æg
170 g sukker
2 tsk vanillesukker
1 tsk bagepulver
125 g hvedemel
2 mosede bananer (gerne flere)
100 g smeltet afkølet smør/margarine
Pynt: 100 g smeltet chokolade

Æg, sukker og vanillesukker piskes godt. Mel og bagepulver blandes godt og vendes forsigtigt i skiftevis med det smeltede fedtstof.
Bananerne moses og tilsættes.
Det hele hældes i en smurt form (brug evt bagepapir så kan man undgå at smørre formen).
Når den er bagt og let afkølet, smeltes chokoladen og hældes/smørres ud over kagen.
Lad den stå til chokoladen er stivnet.

Bagetid: ca. 55 min. ved 175 grader

Velbekomme

Forårs oprydning

0 kommentarer til mine indlæg

Desværre er solen ikke fremme, men vi er i fuld gang med at gøre haven sommerklar. Vi (Bent) har lagt nye/gamle fliser på terrassen. Fliserne lå tidligere på gårdspladsen. Desværre er der ikke tid til at lave den af træ som er vores plan, vi skal jo se at komme i gang med at lave vores nye køkken.

torsdag, april 03, 2008

Undskyld

0 kommentarer til mine indlæg
Hvis siden ændre udseende, så er det fordi jeg forsøger at finde ud af hvordan den skal se ud.

Tvillinger

0 kommentarer til mine indlæg

Min lillebror og hans kone Pia skal have tvillinger, det er bare dejligt med familieforøgelse. Jeg troede aldrig jeg skulle blive faster og så ovenikøbet 2 på en gang. De siger det bliver 2 drenge, men kønnet er det mindste lige nu. Graviditeten skal bare gå godt og uden de store problemer og der skal komme 2 raske børn ud af det. Men hvor bliver det spændende.
På fars side af familien har Nick og Tennas kusine Lene en dreng Emil og kusine Susanne venter også barn, så det bliver efterhånden en meget stor familie......dejligt

Vinduer

0 kommentarer til mine indlæg
Mine vinduer er nypudsede, for jeg har haft besøg af denne mand....

Det var vel nok også tiltrængt for efter regn og blæst, så bliver vinduerne når man bor på landet støvede, især når jorden så ovenikøbet er bar omkring gården. Forpagteren har pløjet for ca. 1 måned siden og jorden er ikke sået til endnu.
Jeg har vinduespudser hver 6 uge og det er dejligt at det man ikke selv altid kan nå så tit, kan man købe sig til. Før fik jeg ikke pudset mine vinduer så ofte og det tog lang tid for nogle vinduerne kan ikke nåes fra jorden.

Så nu kan solen bare komme.

onsdag, april 02, 2008

Tips til gode madsider

0 kommentarer til mine indlæg
Her er nogle sider jeg gerne kigger forbi, for finde inspiration.
opskrifter.dk, som iøvrigt er en meget flot side med mange forskellige opskrifter, lige fra hverdagsmad til festmad. Det er med billeder af maden, som jo gør at man fristes mere.


Nigella kan man ligeledes finde opskrifter, men desværre er der ingen billeder. Men jeg har som tider se nogle udsendelser hvor hun laver mad og det er lækkert, iøvrigt virker hun meget tiltalende, så skidt med at der ingen billder er.

Gymnastikopvisning

0 kommentarer til mine indlæg

I søndags var der gymnastikopvisning, hvor Tenna med arobic holdet lavede en flot serie.
De er ikke så mange på holdet, men de har haft det hyggeligt hver onsdag hele vinteren og det er jo det vigtigste.
Så nu for vi ikke så travlt om onsdagen, hvor vi normalt skulle være færdige, så Tenna komme til arobic kl 18.30
(Tenna står midt i billedet med de lysegrå gamacher)

Hortensia

0 kommentarer til mine indlæg
I går var jeg forbi Rema 1000 og der var hortensia til 20 kr stykket, det kunne jeg ikke modstå så det endte med at jeg købte nogle hvide og rosa.



De hvide blev plantet ved udestuen, hvor jeg længe har villet have noget som kunne dække den bare jord. På mærkatet står at de bliver ca. 125 cm høje, men det bliver nok ikke i år ? De kan forhåbentlig også dække de grimme brædder.
De rosafarvede skal plantes i staudebedet hvor de gerne skulle fylde ud på nogle bare pletter.